Kauwbotten met huid 🦴 Nu met €5,- korting

HONDENVOEDING VAN WOOOF

De hond is onze beste vriend en wij houden onze beste vriend graag gelukkig en gezond. Jouw viervoeter verdient daarom de allerbeste voeding. Als hondeneigenaren houden wij van kwispelende honden! WOOOF zoekt elke dag weer naar een manier om de kwispelsnelheid van jouw hond te verhogen. Een gezonde hond heeft voldoende energie om plezier te maken en buiten rond te rennen. Als baasje snap je dat jouw hond hier elke dag voldoende energie voor nodig heeft. Daarom is onze hondenvoeding van uitstekende kwaliteit, met nauwkeurig gekozen, natuurlijk, ingrediënten die jouw hond alle benodigde voedingsstoffen geven!

Hondenvoeding online bestellen

Omdat we bij WOOOF weten dat een verstandig baasje niet alleen op de kwaliteit van het voer let, maar ook op de portemonnee, houden wij onze prijzen graag zo laag mogelijk. Daarnaast is het leven al druk genoeg, dus hebben we het zo gemakkelijk mogelijk voor gemaakt om hondenvoeding in huis te halen! Je kunt de juiste soort hondenvoeding én eventuele extraatjes heel gemakkelijk online bestellen, waarna het al gauw aan de deur wordt bezorgd. Gemak voor jou, genieten voor je hond. Snel en gemakkelijk premiumvoer in huis, voor een budgetprijs!

De verschillende smaken hondenvoeding van WOOOF

Ons geperst hondenvoer is beschikbaar in 8 heerlijke varianten. Deze varianten hebben we hieronder voor je beschreven, om je een idee te geven van de voordelen per brok.

 1. Eend
  WOOOF eend is een heerlijke combinatie van eend, rijst, groenten en fruit. Onze nieuwste smaak is extra geschikt voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde soorten voeding, of een allergie hebben voor bepaalde dierlijke eiwitbronnen.
 2. High-energy
  Zoals de naam al doet vermoeden is de high-energy brok perfect voor volwassen honden die extra energie kunnen gebruiken, omdat ze extra actief zijn gedurende de dag. Dit zijn bijvoorbeeld werk-, sport- of terreinhonden, maar ook honden die drachtig zijn. Door de extra voedingsstoffen is deze brok ook zeer geschikt voor honden die aan moeten komen.
 3. Lam & aardappel
  Heeft jouw hond een voedselovergevoeligheid, zoals een intolerantie of allergie? Dan is de lam & aardappel brok zeer geschikt. Net als onze andere brokken is deze ontzettend goed te verteren en bevat de voeding bovendien kruiden die het immuunsysteem van je hond ondersteunen. Door het gebruik van (zoete) aardappel is deze brok graanvrij. Misschien wel het beste geperste voer van Nederland!
 4. Puppy
  Voor honden in de groei is onze puppybrok uitstekend geschikt. Het is voor puppy’s tot 11 maanden ontzettend belangrijk dat zij geschikt voer krijgen. Dit zorgt ervoor dat hun groei gelijkmatig verloopt, met de juiste verhouding tussen het ontwikkelingstempo van botten, spieren en pezen.
 5. Regular
  Heeft jouw hond een gemiddeld energieverbruik en geen allergieën of intoleranties? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar gewoon een goede, gezonde brok. Onze WOOOF regular is dan de perfecte oplossing, voor zowel grote als kleine honden!
 6. Zalm
  Sommige honden vinden vis ontzettend lekker, anderen zijn moeilijke eters of hebben en bepaalde allergie, of zijn ouder en hebben last van kraakbeenafbraak. Voor al deze honden en meer is de WOOOF zalm brok ideaal!
 7. Senior
  Voor oudere honden is ons senior hondenvoer uitstekend geschikt. Zo ondersteunt deze brok met glucosamine, chondroïtine en yucca de gewrichten van de oudere hond, zijn de brokken licht verteerbaar en zelfs geschikt voor senior honden met een voedselallergie voor rund- en kippeneiwit.
 8. Light
  Voor honden met (neiging tot) overgewicht of die een lagere energiebehoefte (door castratie of sterilisatie) nodig hebben is ons light hondenvoer samengesteld. Deze brokken stimuleren de vetverteerbaarheid ter behoud van het gewicht of ter ondersteuning van gewichtsverlies en ondersteunt de gewrichten.

Onze extra producten

Naast hondenbrokken hebben wij houdbare worsten, een perfect alternatief voor vers vlees waar die kwispel sneller van zwaait. Tussen de maaltijden door geef je ongetwijfeld iets extra om te verwennen. Misschien iets lekkers in de vorm van een aanvulling zoals bijvoorbeeld een supplement. In ons uitgebreide assortiment hondenvoeding hebben we daarom ook vetten & oliën. Olie in een fles, maar ook in schapenvet bonbon uitvoering. Zo kan jouw hond de brokken extra smakelijk verorberen! Tot slot zijn er ook nog de Hondensnacks, smakelijke tussendoortjes die het natuurlijke kauwgedrag van je hond stimuleren.

We staan voor je klaar

Weet je nog niet welke voeding het beste bij jouw hond past, of heb je nog andere vragen over ons assortiment hondenvoeding? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem dus gerust contact met ons op, dan helpen we je met plezier verder!