Gezonde Oliën 💛 Nu 40% korting!

 

 PREMIUM HONDENVOER, 

 BUDGET PRIJS 

WOOOF biedt natuurlijk geperst hondenvoer van uitstekende kwaliteit. WOOOF brengt de natuur en voedingswetenschap dichter bij elkaar. WOOOF bestaat uit nauwkeurig geselecteerde ingrediënten die bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van jouw hond.

 

In samenwerking met vooraanstaande Nederlandse voedingsspecialisten zijn wij gekomen tot onze lijn geperste hondenbrokken bestaande uit 10 soorten. Wij hebben varianten van een regularbrok tot een exclusieve brok op basis van zalm, maar ook graanvrije varianten.

Waarom een geperste brok?

Tijdens het fabriceren wordt minder energie verbruikt, waardoor de productie minder belastend is voor het milieu. Daarnaast behouden grondstoffen hun waarde, omdat tijdens het persproces de brokken ruim onder de 100 ºC blijven. Vitaminen, mineralen en overige ingrediënten blijven hierdoor intact. 

Geperste hondenbrokken belasten de maag minder. Bovendien is de vertering van de brokken beter doordat ze veel sneller in de maag oplossen.

Vitamines & mineralen 

In al ons geperst hondenvoer vind je een goede balans van de juiste vitamines en mineralen die het welzijn van jouw hond ten goede komen. Voor de exacte vitamines en mineralen per soort voer kun je kijken op de productpagina’s.

BEKIJK & BESTEL

 

Zalm, eend, kalkoen, rund of lam

Ook als het gaat om eiwitten in onze hondenvoeding vind je een goede balans. Voor de exacte waarden per soort kun je kijken op de productpagina’s.

BEKIJK & BESTEL

 

 Balans 

Voor de productie van WOOOF gebruiken wij hoogwaardig koolhydraten. Door goed te berekenen welke koolhydraten, vitamines, mineralen, proteïnen en vetten er allemaal nodig zijn, maken we een uitgebalanceerde, complete maaltijd voor de hond.