Nieuw: Valerian Root bites 🎉 50% korting!

Kwispelgarantie

Niet-goed-geld-terug

Je hond is je beste vriend en wij willen dat jouw beste vriend gelukkig en gezond is. Wij houden van kwispels! WOOOF zoekt dan ook elke dag weer naar nieuwe manieren om jouw hond (nog) sneller te laten kwispelen.

Wat houdt de Kwispelgarantie in?

Natuurlijk zijn wij overtuigd van de kwaliteit van ons gehele assortiment. De acceptatie van onze hondenbrokken is zeer hoog (98,8%), dus proeven is vaak niet nodig. Wij gaan er vanuit dat zelfs de meest kieskeurige hond WOOOF gewoon eet. Als jouw hond iets uit ons assortiment niet eet, of onverhoopt toch een voedselovergevoeligheid blijkt te hebben voor één van de gebruikte ingrediënten, dan heb je tot drie keer toe recht op onze kwispelgarantie. Deze garantie is geen wettelijke garantie maar een fabrieksgarantie die wij als merk bieden. 

Wij adviseren om het voer gedurende 4 weken te proberen om het écht een kans te geven en te zien wat het voer doet met jouw kwispelend maatje. Loop je binnen deze tijd ergens tegenaan? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice voor advies en tips.

  • Acceptatie van WOOOF is 98,8%
  • Eet je hond het niet? Geld terug
  • Geldig op ons gehele assortiment
  • Tot 3 keer recht op onze kwispelgarantie
  •  

Geloof je ons niet op onze trouwe kwispels?
Lees dan de reviews van baasjes die net zijn overgestapt op Trustpilot.


Probeerpakketten

Vind jij een 18 kg zak net een iets té grote stap en wil jij liever onze brok proberen via een proefpakket? Voor onze best verkochte varianten kun je zonder zorgen een 3 kg probeerpakket bestellen. Op deze manier stap je gemakkelijk over op onze WOOOF brokken!

Om je hond het voer echt te laten proberen dient de hond volledig over te stappen. Pas na een langere periode van proberen is het mogelijk wat te zeggen over de effecten van de brok. Vandaar dat je het beste een hele zak kunt bestellen, zodat je op die manier het voer het beste kunt uitproberen.

Mocht je hond onze brokken toch niet eten dan kun je uiteraard aanspraak maken op onze Kwispelgarantie.


Hulp nodig bij de juiste keuze?

Weet je nog niet welke voeding het best bij jouw hond past, of heb je nog andere vragen over ons assortiment? Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem dus gerust contact met ons op, dan helpen we je met plezier verder! Bel 0850653696 voor advies.


Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor onze producten geldt ook een (kwispel)fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.