Nieuw: Valerian Root bites 🎉 50% korting!

WOOOF brokken voor fokkers

De beste start voor jouw pups met WOOOF

Ze zijn zo klein, zo teer en je hoopt maar dat de pups groeien tot een mooi volwassen exemplaar. Precies daarom is goede voeding van cruciaal belang in het eerste jaar.

  • Hondenbrokken met natuurlijke ingrediënten
  • 1 op 1,3 calcium/fosfor verhouding
  • Persoonlijke ondersteuning vanuit passie & ervaring
  •  

Kom meer te weten


Wie is WOOOF

Bij WOOOF kiezen we enkel voor geperste hondenbrokken! Lekker en gezond hondenvoer voor alle honden in elke levensfase, ook voor puppy’s. Ons geperste hondenvoer is gemaakt van nauwkeurig geselecteerde ingrediënten met een zeer goede verteerbaarheid. Het voer is samengesteld door voedingsdeskundigen en volgens de FEDIAF richtlijnen. Onze puppybrok is zo samengesteld dat jouw pups gezond en gelijkmatig zullen ontwikkelen

Waarom geperste brokken van WOOOF?

1 op 1,3 calcium/fosfor

De brokken voor jouw pup zijn zo samengesteld dat jouw pup gezond en gelijkmatig zal groeien. Met een goede calcium/fosfor verhouding van 1 op 1,3 gaat dit bijdragen aan de juiste ontwikkeling van bot-, pezen- en bandengroei.

 

Voor een gezonde ontlasting 

Het maagje van jouw pup zal zich vullen met natuurlijke ingrediënten die makkelijk te verteren zijn. De geperste brokken belasten de maag minder en de oorspronkelijke stoffen blijven beter behouden door ons speciale productieproces.

 

Volledig natuurlijk

Wij selecteren zorgvuldig alle ingrediënten die perfect aansluiten bij het eerste levensjaar van jouw pup. Er zijn geen kleur-, geur- of smaakstoffen aan onze brokken toegevoegd. Vol met natuurlijke ingrediënten maken jouw puppies een vliegende start! 

 

Even voorstellen

Hugo kennen jullie misschien al als onze TikTok ster maar zijn baasje wilt zich ook graag voorstellen. Manon staat bij ons namelijk bekend als de ervaringsdeskundige op het gebied van fokkers.

“Mijn naam is Manon, jouw vaste contactpersoon als het gaat om fokker informatie! Ik ben al een tijdje werkzaam in de petfood branche, waarvan nu al een aantal jaren bij WOOOF. Mijn liefde voor honden is ontstaan door de hobbyfokkerij die wij vroeger thuis hadden. Daarnaast ben ik opgeleid in de diergezondheid  & management met aanvullend paraveterinair dierenartsassistente.”

“Ik wil niets liever dan pups direct op goede voeding zetten voor een gezond hondenleven lang!"

Hoe werkt ons fokkerprogramma?

Tijdens onze samenwerking krijg je persoonlijke ondersteuning vanuit passie en ervaring. Manon biedt jou de zorg die jouw pups verdienen!

Je ontvangt van ons een puppypakket voor elke pup met een zak WOOOF Puppyvoer (3 kg) en een flyer met QR code naar onze speciale puppypagina. 

Jouw pups graag terug zien op onze socials? Wij delen maar al te graag blije puppy’s We bespreken dit altijd van tevoren af en taggen jouw kennel! Of sluit  je aan bij onze fokker roedel en je krijgt een vermelding op onze wooof pagina.

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Of wil je toch liever eerst meer informatie. Je kunt Manon bereiken via fokkers@wooof.com of telefonisch via onze klantenservice: 085-0653696

Bel met Manon

Of stuur een e-mail

 

Wat andere baasjes zeggen...


De hond is onze beste vriend en wij willen dat onze beste vriend gelukkig en gezond is. Wij houden van kwispelen! WOOOF hondenvoer zoekt elke dag weer naar een manier om jouw hond te laten kwispelen.