Hondenbrokken vergelijken op prijs: WOOOF het goedkoopst als je kijkt naar kwaliteit

16 augustus 2022, door Anika

Ondanks alle stijgende prijzen kiezen wij ervoor de prijs bij WOOOF op dit moment zoveel mogelijk stabiel te houden, zonder in te leveren op de goede kwaliteit van onze hondenbrokken. Veel baasjes zitten krapper bij kas, doordat je steeds meer betaalt voor je eerste levensbehoeften. Ons motto is dat iedere hond goed en gezond eten verdient: premiumvoer voor een budgetprijs. Daarom blijven onze brokken, in tegenstelling tot vergelijkbaar hondenvoer, op dit moment nog dezelfde prijs. En dat betekent dat je bij WOOOF het goedkoopst en het best uit bent als je bij hondenbrokken vergelijken (van dezelfde kwaliteit) naar de prijs kijkt.

Besparen op hondenvoer voorkomen

De economie blijft dit jaar onrustig. De grondstofprijzen blijven nog steeds stijgen, net als de vraag ernaar — terwijl het aanbod laag blijft. Die stijgende prijzen, productietekorten en een tekort aan containers en transport bij elkaar opgeteld maken het lastig om alles op tijd (en voor een goede prijs) in de fabriek en bij jou thuis te krijgen. En dat is een uitdaging die we met liefde aangaan, zodat je in ieder geval niet op het eten voor je viervoeter hoeft te besparen. Voordelig hondenvoer in deze klasse.

Waarom we ervoor kiezen voordelig hondenvoer van deze hoge kwaliteit aan te bieden

Ook in onze markt krijgen we te maken met prijsstijgingen. De wereldwijde economische onzekerheid en verhogingen in energie-, productie-, verpakkings-, grondstof-, logistieke- en loonkosten maken onze dagelijkse gang van zaken een stuk uitdagender. De ingrediënten van goede kwaliteit kosten steeds meer, de energieprijzen in de fabrieken verdubbelden en het tekort aan onder andere lijnzaadolie en onze eiwitbronnen is groot. Maar het gaat hier niet om ons, want we weten dat ook jij dit in je portemonnee voelt. Voor een kleine boodschap betaal je al gauw 20 euro — en dan komt het voer voor je hond er nog bij. Bij WOOOF doen we er alles aan om de prijs zo stabiel mogelijk te houden, zo lang dit houdbaar is. Om ervoor te zorgen dat jouw hond goed en gezonde brokken binnen blijft krijgen én dat het voor jouw portemonnee te doen is.

 

 MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 

Ontvang smakelijke aanbiedingen, tips en info voor je trouwe viervoeter in onze nieuwsbrief.

 


Hondenvoer vergelijken op prijs

Niet alleen wij van WOOOF krijgen te maken met de prijsstijgingen vanuit de markt — andere hondenvoermerken ook. Waar zij (en wij) al een prijsverhoging uitvoerden dit jaar, soms zelfs twee of drie, komt er bij anderen dus weer een aan. Hierdoor voelen wij grote onrust onder de consumenten, wat natuurlijk logisch is. Alles wordt duurder en jij wil ervoor zorgen dat je het beste hondenvoer blijft geven aan jouw trouwe maatje.

Omdat we onze prijzen zo lang mogelijk op het huidige niveau behouden en op dit moment niet meegaan met de markt, zijn we bij bijvoorbeeld onze WOOOF Regular minimaal 13% goedkoper dan onze concurrenten. Voor goede kwaliteit hondenvoer voor een voordelige prijs ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Wil je het graag zelf even vergelijken? Kijk dan naar ons vergelijkingstabel bij de specifieke brok die jij op het oog hebt. Of kijk voor een volledig overzicht van alle varianten op onze prijsvergelijk pagina.

Waarom (blijven) kiezen voor WOOOF als je hondenbrokken vergelijkt?

Bij WOOOF besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van het voer dat je je hond geeft. Onze hondenbrokken hebben een goede voedingswaarde, zodat je hond alle stoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Daardoor blijft-ie gezond en actief, haalt je hond voldoende energie uit het voer en heeft-ie stevige ontlasting, zoals het hoort. (Meer lezen over gezonde ontlasting? Lees dan onze blogpost 'Welk voer geeft weinig ontlasting en wat is gezonde ontlasting'.)

Meer voordelen van ons hondenvoer:

  • onze brokken bestaan uit onder andere dierlijke ingrediënten die ook geschikt zijn om door mensen gegeten te worden
  • je vindt in onze ingrediëntenlijst altijd het werkelijke percentage om jou te voorzien van oprechte informatie, zodat je weet wat je je hond geeft
  • onze brokken bevatten geen tarwegluten, want die leiden soms tot ongewenste schommelingen van de bloedsuikerspiegel
  • de zetmeelverteerbaarheid van maïs en rijst ligt boven de 98.7%, wat het beste is voor je hond
  • ons voer bevat natuurlijke anti-oxidanten (vitamine E)
  • de brokken zijn van zichzelf al lekker (lees de reviews), dus wij onnodige suikers en zouten vind je er niet in terug
  • ons hondenvoer is vrij van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen

Wil je meer weten over dat werkelijke percentage (want: wat doen andere merken daar dan mee?) en stoffen die schadelijk kunnen zijn, maar toch door sommige merken gebruikt worden? Lees dan onze blogpost: de kwaliteit van hondenvoer, waarom is dat zo belangrijk en wat bepaalt dat?

WOOOF-brokken bevatten alle eiwitten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen die jouw hond nodig heeft. Op ieder moment van zijn leven. Lees daar meer over én ontdek de juiste variant voor jouw maatje in onze blogpost 'WOOOF is er je hondenleven lang: hondenvoer voor alle levensfases van je hond'.

Wij geloven erin dat elke hond goed en gezond moet kunnen eten. Premiumvoer voor een budgetprijs.

Geschreven door: Anika

Heb je een vraag over dit onderwerp of over één van onze andere blogs? Stuur ons dan een mail of bel 085 065 3696. We helpen je graag verder.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang smakelijke aanbiedingen, tips en info voor je trouwe viervoeter in onze nieuwsbrief.